Ons team

Het team van Hoveniersbedrijf Frank Witbreuk

Enthousiaste groene vingers

Ontspannen met een glas wijn op uw eigen terras in de zon, en genieten van de prachtige kleuren van uw bloemen en planten. Uw oprit oprijden en trots zijn op uw smaakvol aangelegde voortuin. Tijd over houden voor een heerlijke barbecue op het gazon in plaats van intensief schoffelen en wieden.

Een tuin is meer dan een verzameling planten en struiken. Een tuin is beleving. Frank Witbreuk Hoveniers weet dit als geen ander. Natuurlijk ontwerpen wij, verzorgen wij de aanleg en bestraten we uw oprit of tuin. Uiteraard doen wij dit professioneel en op een manier die u zo min mogelijk belast.

Dynamisch leerbedrijf

Waar het echter om gaat, is het gevoel, de beleving die u heeft wanneer wij vertrokken zijn. U wilt van de tuin genieten. In de zon zitten en ontspannen. U wilt een representatieve tuin rond uw bedrijfspand. Het gemak ondervinden van een onderhoudsvriendelijke tuin, of het onderhoud zelfs helemaal uitbesteden.

Maak eens een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Of u nu een kleine stadstuin heeft, een grote landschapstuin wenst, een klein of groot budget heeft – wij benaderen iedere tuin met evenveel geestdrift!